General discussion

Locked

Attachments are not properly encoded

By cabandingr ·
I am administering two email servers and the settings for internet mail attachments in the internet mail service on both servers are the same. On both the outbound messages attachments settings are set for MIME plus check-marked both "Plain Text" and "HTML", However internet mail recipients are not able to open attachments -(attachments named simply "attachment" not for example *.jpg*.ppt or *.doc)- send from one mail server, but from the other mail server they have no problems. What could be the cause?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Attachments are not properly encoded

by graysondc In reply to Attachments are not prope ...

If you are sending to an internet address: Right click the name, select send options, select that you want to specify format, then select UUEncode. This will over ride the default mime setting and make it UUEncode for the recipient selected.

skip

Collapse -

Attachments are not properly encoded

by cabandingr In reply to Attachments are not prope ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Attachments are not properly encoded

by mbarker734 In reply to Attachments are not prope ...

Due to the age of your question you may not get futher responces. If you still require help I suggest you close out this question and repost another.

Collapse -

Attachments are not properly encoded

by cabandingr In reply to Attachments are not prope ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Attachments are not properly encoded

by cabandingr In reply to Attachments are not prope ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Software Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Software Forums