Question

Locked

Cannot open OWA with Internet Explorer 6

By ido.abramovich ·
I have a brand new T61 Laptop with a fresh installation of windows on it.
IE6 is installed as well.

The computer connects to the Ness Domain.

When trying to access "Outllok web access" from the home.ness.com, a popup window appears and stays blank.

If I "stop" it and "refresh" I'm finally asked for credentials.
After providing credentials, the OWA doesn't always load.
When it does, I can't open messages since their pop-up window acts the same way.
The reminder window opens without a problem.

I tried the same from a local Administrator account, and achieved nothing.

The problem repeated itself from another computer using IE6.

Since I cannot upgrade the IE version to 7, because of compatibility issues, I would appreciate ideas to solve the problem.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Add your OWA site to the 'Trusted Sites' Security Zone

by robo_dev In reply to Cannot open OWA with Inte ...

And be sure popup blocking is disabled.

Collapse -

Exchange IIS

by infosys In reply to Cannot open OWA with Inte ...

You may want to look into your Exchange server's IIS settings. Look under your IIS->Web Sites->Default Web Site and check the properties of each item that they are whats needed for your environment.

Also check the Directory Security->Authentication and Access Control... this has sometimes been the source of OWA authentication and connectivity issues from my experiences.

Back to Browser Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Software Forums