General discussion

Locked

CRYSTAL REPORT GRAPHS

By sltan ·
My crystal reports can generate graphs when opened in my development server but the graphs do not show when the reports are opened in client computers. Does anyone face similar problem and how to overcome this?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by Miss Kitty In reply to CRYSTAL REPORT GRAPHS

Your application is missing a .dll. I believe the missing file is pg32conv.dll. I have had this problem also. You are running a complete install of Crystal, whereas the client only is using the package you built. Here's a link to the crystal decisions website for a knowledge base article:
http://support.businessobjects.com/library/kbase/articles/c2006896.asp

Good Luck
Cathy

Collapse -

by sltan In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by Dr Dij In reply to CRYSTAL REPORT GRAPHS

also you can try 'filemon' from sysinternals.com (recommended on m$ site).
start filemon logging
start xtal on client PC to point it should have generated graph.
stop filemon logging
revu log text file, looking for 'notfound' .dlls.
should give you an idea of what part is missing.

Collapse -

by sltan In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by sltan In reply to CRYSTAL REPORT GRAPHS

This question was closed by the author

Back to Web Development Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums