General discussion

Locked

Day of the Week is Wrong in Backup Exec

By lpingel ·
The date is correct on the Novell server, but in the Backup Exec application the Day of the week is incorrect (e.g. 6/30/00 Thursday). I believe the problem came after leap year. Also the year 2000 is shown as 100. I believe there is a patch fromNovell for this but I can not find it.

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Day of the Week is Wrong in Backup Exec

by Tomcat-2000 In reply to Day of the Week is Wrong ...

Best advice is to make sure all of your patches are up to date. Go to www.novell.com, browse to the downloads, and download all of the latest patch releases for your server and install them. If the problem persiste, it's the Backup Exec that should be looked at.

Collapse -

Day of the Week is Wrong in Backup Exec

by lpingel In reply to Day of the Week is Wrong ...

Sorry, but I was looking for more specific. I beleive that there is a CLIB patch for the application dates.
Thanks

Collapse -

Day of the Week is Wrong in Backup Exec

by gkeel In reply to Day of the Week is Wrong ...

You need to apply the new CLIB for NW3.12. That will solve the problem.

Collapse -

Day of the Week is Wrong in Backup Exec

by lpingel In reply to Day of the Week is Wrong ...

Right on. I was just testing my confidence of the TechRepublic forum.
Thanks

Back to Networks Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Hardware Forums