General discussion

Locked

Disaster Recovery

By itmail ·
I do an online backup of the Information Store and Directory separately. I am practicing disaster recovery and since I recovered the Information Store to an offline server I cannot get the Information Store Service to start. I have the site name thesame and the computer name the same. Can someone tell me what I did wrong?

Thanks, Dan

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Disaster Recovery

by jdubrow In reply to Disaster Recovery

Please provide more information.. What are you using to back up the server (software)? How are you restoring the server? What error are you receiving when you try to start the store?

Collapse -

Disaster Recovery

by itmail In reply to Disaster Recovery

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Disaster Recovery

by a.grogan In reply to Disaster Recovery

Did you apply any information store hotfixes to you old server? (post service pack 3 - i assume that u r using Ex 5.5?) - did you run
"isinteg -patch"?

Collapse -

Disaster Recovery

by a.grogan In reply to Disaster Recovery

After running ISinteg -patch you need to then bring you offine servers information store (store.exe) to the same version as the old store.

Recovery Exchange servers have to exact replica's or funny stuff happens. ;-)

Collapse -

Disaster Recovery

by itmail In reply to Disaster Recovery

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Disaster Recovery

by itmail In reply to Disaster Recovery

This question was auto closed due to inactivity

Back to Software Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Software Forums