General discussion

Locked

hardware trouble shooting

By arturo.olvera ·
The Powervault 650f is a drive array sold by Dell. It uses an interface called Fibre channel that connects it to an adapter on a server. When trying to reassign drive letters to the two volumes managed by the array (using windows NT disk manager) some kind of error occured that froze up the server. when it rebooted, the volumes where no longer alvailable. Using the setup utility, the cards show that a device is attached, but no LUN is assigned or shows any drives. The card is an Qlogic 2200 Fibre channel adapter. Does any one have any similar experience?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

hardware trouble shooting

by dRb63 In reply to hardware trouble shooting

You may want to try to get help over at http://premiersupport.dell.com

Collapse -

hardware trouble shooting

by arturo.olvera In reply to hardware trouble shooting

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

hardware trouble shooting

by kather0525 In reply to hardware trouble shooting

Good day !

If the build for the server was not compatible during the initial attempt managed by the array,
it's possible NT's Disk Manager could not configure the volumes properly. Re-installing the O/S for the server might help.

Collapse -

hardware trouble shooting

by arturo.olvera In reply to hardware trouble shooting

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

hardware trouble shooting

by arturo.olvera In reply to hardware trouble shooting

This question was auto closed due to inactivity

Back to Hardware Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums