Question

Locked

HTTP 500 Error with OWA on exchange 2003 - Windows Server 2003 SP2 for SBS

By jconnors ·
Our organization has never used OWA before but we identified a need for off-site email replication. I used the internet connection wizard to set up the OWA interface as suggested and it worked internally for a while. It has since stopped working correctly.

Currently, users can reach the web interface but as soon as you try to log in, the server throws a HTTP 500 error. I can't find any other resources to help with this and we're really looking to resolve the issue soon. Does anyone have a solution?

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

HTTP 500 error

by bibomaria In reply to HTTP 500 Error with OWA o ...

Hi !

This problem is caused by some of the security enhancements that are included with Windows Server 2003 SP1. you can resolve this type of problem using a software. you can find it at:: http://www.exchange-recovery.org

Collapse -

Try this...

by Dedlbug In reply to HTTP 500 Error with OWA o ...

Check out this link first: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;829167

(You don't need a third party app to fix this.)

Check IIS and confirm the settings are correct: Permissions, access restrictions, SSL certificate, etc.

Please keep us posted on your findings. Thanks. =]

Back to Networks Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Hardware Forums