Question

Locked

I'm not likin' it yet?

By JADavis9 ·
This new site isn't workin for me yet. My OmniPass login software doesn't log me in as the new site must have junk that make OmniPass not recognize the text entry boxes or something. And I had a hard time figuring out where to post this question. And then it didn't like the format of my question and it listed a bunch of "may be similar" things which is was similar to.
Oh well, I liked the old site

This conversation is currently closed to new comments.

20 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

I will have to agree with you on that

by .Martin. In reply to I'm not likin' it yet?

but then again, I'm not a fan of change...

Collapse -

Request for Clarification

by .Martin. In reply to I will have to agree with ...

I also find the text in the bars along the top too hard to read...

Collapse -

Why???

by Kenone In reply to I'm not likin' it yet?

This is now completely different, not just a little different. I can't find anything, I couldn't even find the Login box. Where is everything? Is this the questions or discussions forum? Is this a forum?

Collapse -

Request for Clarification

by charing_cross In reply to Why???

You'll see Q&A on the page title, highlighted in the navigation, before the question at the top of the page, and in the navigational breadcrumb. What would help us to better clarify this as Q&A vs discussion? we want to make sure it's clear to the users.

Collapse -

No a fan yet

by markp24 In reply to I'm not likin' it yet?

I agree with the above comments, theres a lot of "re learning" to adapt to these changes, I Liked the previous design better, it seemed easier to navigate. But maybe i just need to relearn how to navigate.

Collapse -

I'm so lost .... help!

by JADavis9 In reply to I'm not likin' it yet?

I must be stupid! I just can't figure my way around this new site. I cannot find my forum postings that I have made.
1. So where do I go on this new site to find my posted questions? I have clicked on every link that I see and nothing takes me to a list of the questions that I have asked on this forum. I could find those easily on the old Tech Republic site!
2. Also, if I click on the link that arrives in the email from Tech Republic telling that someone has replied to a question, it pops this page that says Internet Explorer Cannot Display The Webpage. But if I click on another item on my Favorites Bar, like Tech Republic, it opens right away! What is going on? Must be some bad setting somewhere! Please help me fix this mess!
3. When I come to the site, my OmniPass software attempts to fill in the Email Address and Password since I have saved it. But on this new site, for some weird reason unique to this site, my OmniPass only fills in the Password and it leaves the Email Address blank or maybe it is that something happens and it pops a new login screen with a blank. Now there is a red box under the Email Address that says Please Enter A Valid Email. But I know if it did try an email address already, it tried the proper one as that is what is in my OmniPass and it should work. OmniPass works on all other websites and on the old Tech Republic site.I just noticed that the Remember My Email And Password For Automatic Login was checked! Normally, I do not ever leave those checked since I use OmniPass! So I am going to have Windows XP delete all saved Passwords and see if that will solve this mess. But oops! I did this to Add/Edit/Delete stored IE passwords:type or copy/paste this into Start > Runrundll32.exe keymgr.dll, KRShowKeyMgr and it opens an empty box with no saved passwords to edit or delete. So that could not be causing this problem.I really need some help on all 3 of these questions. Can I please have some quick help?

Collapse -

At least I was able to find this question!

by JADavis9 In reply to I'm not likin' it yet?

I am so lost on this new site!

Collapse -

I discovered my past questions!

by JADavis9 In reply to I'm not likin' it yet?

I clicked on my name at the upper right and on the small box that pops up, I clicked Manage Account and I click on Manage Your Newsletters and then on the My Stuff tab and in the items below, I click on My Questions which looks like an empty list to me but is just a link that will display a page showing My Questions!
I still need to solve the issues #2 and #3 in my last posting

Collapse -

I think I can assist with #1, at least...

by Keighlar In reply to I'm not likin' it yet?

At the top of the page, My Account --> My Profile will take you to your recent posts.

Collapse -

Well I'm not overly happy either

by OH Smeg In reply to I'm not likin' it yet?

But there is some help I can point your way.

For the Password Problem if you look in the Address Bar of you're Browser you'll find that TR is now at a new URL. Instead of the .com.com listing that it used to be it's now at a .com listing so that's why your Password Management Utility isn't working. The address has changed so you'll need to add your Log On Details for the new listing.

As for the rest I'm still trying to find my way around and the features that I used to use so I'm still of two minds about the redesign. On the up side searches seem faster and much more accurate.

On the down side I'm unable to see all my contacts, subscribe to a thread that I have not posted to, I'm still trying to work out how to get a post to appear where I want it, and generally find things like new comments to Threads that I'm subscribed to already.

Looks way too much like the FB Wall for my liking and could be a reason not to continue with TR.

Col

Back to Windows Forum
20 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums