General discussion

Locked

Network Card added to Server

By kashmeir63 ·
Hi,
I have a H.P. Lh4 Server connected to a windows nt4.0 network. It's a stand alone Server. I recently installed a second network adapter card. Configured it W/ a static ip address. Creating a private network keeping it off the main network.
When I rebooted the system it no was no longer on the network. When I would delete the driver for the new card it was back on the network. I tried switching the pci slots that the new card was installed on w/the same results...Why would the installation of the new card take the computer off the network when the original card was never touched...Any help would be appreciated..

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Network Card added to Server

by rmclarty In reply to Network Card added to Ser ...

Do you have routing enabled on the NT server? If so, the new card might have become the default gateway and since it has a different IP Address Subnet, none of the other computers could see it. Try putting in the new card and configure. Configureone of your workstations on the same IP Subnet and Default Gateway and see if he can see the server. if thats the case, disable routing in NT or see if there is a way to set the initial network card as the default gateway for the network.

Collapse -

Network Card added to Server

by kashmeir63 In reply to Network Card added to Ser ...

Poster rated this answer

Collapse -

Network Card added to Server

by kashmeir63 In reply to Network Card added to Ser ...

This question was closed by the author

Back to Hardware Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums