id="info"

General discussion

Locked

ODBC/DSN help needed (FormDocs 7.6.2)

By dave.dawsn ·
I need help badly here...the publisher of FormDocs has made it clear that I'm on my own despite repeated appeals for help.

Anyway, here is the situation:

I administer mixed XP/7 environment. The user in question was recently upgraded from XP SP3 to Win 7 SP1 (x64). Since the upgrade, she has been unable to use a particular form using the FormDocs Filler software. The problem is, every time she tries to work with the form, she gets an ODBC error that says the DSN file is not available. (I don't have the exact text of the error right now because I'm no longer at the office, but I can provide it if needed.)

Here's the weird part: the DSN files are on user's machine - they are copied from the server to the correct directory upon login, so it isn't an issue of missing or invalid/corrupt DSN files.

Also, when I log in to her machine as myself, the form works perfectly for me. Likewise, when I use that form on my own PC, it works fine, but if I log in as this particular user, it does not work either. At first, I thought this was a permissions issue, but I've pretty much ruled that out. Plus, other users in my organization have Win 7 PCs and can still work with this form.

Finally, I tested the form using this user's login on an XP machine and everything worked properly.

The fact that her username is having issues on multiple Win 7 PCs suggests it's a Win 7-related problem, but I have no idea what that might be. The application runs off a server, so the .exe isn't even on the local machine.

Any help would be super appreciated.

Thanks

This conversation is currently closed to new comments.

1 total post (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Repost as 'Q&A'

by HAL 9000 Moderator In reply to ODBC/DSN help needed (For ...

Try reposting this in the 'Q&A' forum. The 'Discussion' forum is for matters of general discussion, not specific problems in search of a solution. The 'Water Cooler' is for non-technical discussions. You can submit a question to 'Q&A' here:

http://www.techrepublic.com/forum/questions/post?tag=mantle_skin;content

There are TR members who specifically seek out problems in need of a solution. Although there is some overlap between the forums, you'll find more of those members in 'Q&A' than in 'Discussions' or 'Water Cooler'.

Be sure to use the voting buttons to provide your feedback. Voting a '+' does not necessarily mean that a given response contained the complete solution to your problem, but that it served to guide you toward it. This is intended to serve as an aid to those who may in the future have a problem similar to yours. If they have a ready source of reference available, perhaps won't need to repeat questions previously asked and answered. If a post did contain the solution to your problem, you can also close the question by marking the helpful post as "The Answer".

Though in the short term this is defiantly a Workstation Problem related to the change to 7 so I would start off by deleting the User Account on the Server and readd it from a 7 system to see if this cures the problem.

Col

Back to Networks Forum
1 total post (Page 1 of 1)  

Hardware Forums