Question

Locked

PDF Trouble

By horrorshow247 ·
I have 3 computers that visit a sercure website that deals with financial reports. One works perfectly and the other two have this problem. When they select the company then type of report and then bring up the PDF of the report, they print it. Then if they click anywhere else to go back to to get a different report, the computer pops up asking for a user name and password for our server. When they type it in, it says it is incorrecet and after three times it kicks them out of the network for ten minutes. I have updated the windows, java, flash, adobe reader, cleared the cache, compared and made all the internet options under the advanced tab the same. When I type my administar login and password it works. All the users have the same admin rights. WHAT IS WRONG!?!? I am at my wits end here. Everything is freaking uniform on the computers.

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Please

by horrorshow247 In reply to PDF Trouble

As a despreate admin who cant spell. Help

Collapse -

Users?

by bart777 In reply to Please

The machines are the same but the users are not.
Try to log into one of the offending machines with the good user account. If it fails then it's most likely a case of the user being a local odmin on thier box. If they CAN get to the site correctly on the other box then there must be a domain level security access issue. Since the administrator account ODES work it has to be a simple security issue on the local PC.
Try adding each user to the local admin group and see if that helps.

If not then look at the accounts at the domain level and see what is different between the user who has no problems and the other 2 accounts.

Good luck

Collapse -

Thanks, but....

by horrorshow247 In reply to Users?

The admin and security settings are the same. If one logs on to the "good" computer then it is okay.

Collapse -

Worth a shot

by IC-IT In reply to Thanks, but....

Open up Adobe on the "good" computer, check the settings in the Edit menu - Preferences - Internet. Then go to the "bad" systems and set it up with the same. (May be the show PDF in Browser, setting).
Editted to add; Also verify if they are running the same Browser and versions.

Back to Networks Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Hardware Forums