General discussion

Locked

RAS, WAN problem

By ebeecher ·
I have a WAN with multiple servers each running NT4 SP4. RAS is running but when a client logs in they can't access across the WAN. No ping no nothing. There is access to to the subnet just not through the router.

Thanks

Ed

This conversation is currently closed to new comments.

7 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

RAS, WAN problem

by kellyst In reply to RAS, WAN problem

Check the default gateway on the client make sure it is correct.

Collapse -

RAS, WAN problem

by ebeecher In reply to RAS, WAN problem

Poster rated this answer

Collapse -

RAS, WAN problem

by D^Man In reply to RAS, WAN problem

Check the default gateway on the client machines, make sure the gateway is pointing to the router IP address.

Collapse -

RAS, WAN problem

by ebeecher In reply to RAS, WAN problem

Poster rated this answer

Collapse -

RAS, WAN problem

by likertj In reply to RAS, WAN problem

If you assign addresses through a DHCP scope, you can have the default gateway configured on the scope to "pass down" the default gateways to the clients. That way you don't have to go check the client machines and can centrally manage the default gateways.

Collapse -

RAS, WAN problem

by ebeecher In reply to RAS, WAN problem

Poster rated this answer

Collapse -

RAS, WAN problem

by ebeecher In reply to RAS, WAN problem

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
7 total posts (Page 1 of 1)  

Operating Systems Forums