Question

Locked

Symantec Backup exec issue - .sis file not found

By Professor-X ·
One of our remote site backup keeps showing error after daily backup job. OS is Windows 2003 and Backup app is Symantec Backup Exec 12.

Error:
Backup- E: Data
File \00143782-2930-11d6-9bdf-00b0d03df4b3.sis was not found, or could not be accessed.
File \00143783-2930-11d6-9bdf-00b0d03df4b3.sis was not found, or could not be accessed.

Previously error was about "SIS Common Store" folder, so I have excluded that from 2 drives and ran defrag since then it's showing above errors. From my understanding .sis files get created during backup process and then get removed as a part of process upon completion but somehow backup is trying to back up these files as well and those files are not there.

Troubleshooting:
Services restarted
Ran Backup without AOFO (Advance open file option)
Server rebooted
Tape drive has been changed on this server
unticked "SIS Common Store" folder on E: and C:
Created a new job
Ran Diskcleanup and Defrag

Any valuable input will be highly appreciated. Thanks.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Here's a long discussion on that topic

by robo_dev In reply to Symantec Backup exec issu ...
Collapse -

Reponse To Answer

by Professor-X In reply to Here's a long discussion ...

Thanks mate, this link elaborates the issue well.

However my prob here is, Symantec is looking for missing 1000+ .sis files and all from root drive and as I explained, nothing is there. I will need to consult our TA guys about un-installing Single Instance Storage and see if it's even possible and should that resolves the issue. I will keep you posted mate.

Thanks again.

Back to Hardware Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Hardware Forums