General discussion

Locked

User32 Error

By jide2002 ·
My server running Windows NT4 with service pack4 has been given some error messages for 2 days stating that the initialization of the dll library (C:\WINNT\Systems32\User32.dll) has failed and on the 3rd day my clients could not receive nor send e-mails on our intranet based on MSExchange 5.5.
I had to delete the IMS and add it again from the Exchange Administrator twice before the Internet Mail service could start again. This morning on booting Dr Wartson gives a Fatal error message -could not attache to the application Error Code=87. Though we could still send and recevive e-mails on our intranet. Pls can somebody help before the system crashes totally.

Jide

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

User32 Error

by pschuvie In reply to User32 Error

The most likely cause of this problem is an allocation of memory problem.

Here are two sources of problem resolution. They both address the same solution but in slightly different terms.

support.microsoft.com Q142676

http://www.jsifaq.com/SUBA/tip0000/rh0052.htm

Hope that helps.

Collapse -

User32 Error

by jide2002 In reply to User32 Error

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

User32 Error

by NetTek In reply to User32 Error

Install NT SP6a, and Exchange SP4.

Collapse -

User32 Error

by jide2002 In reply to User32 Error

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

User32 Error

by jide2002 In reply to User32 Error

This question was auto closed due to inactivity

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Operating Systems Forums