Question

Locked

Why wonâ??t a retention policy work in Exchange 2010?

By DLogan ·
In December, I replaced our Exchange 2003 server with new Exchange 2010 server. We had a retention policy in Exchange 2003 that was designed to remove any message from the Delete Items folder after the item had been deleted for 90 days or more. It worked flawlessly. I???ve attempted to recreate this policy in Exchange 2010 using the Retention Policy Tags and Retention Policies tabs found under Organization Configuration ??? Mailbox. I???m quite certain the policy is configured properly ??? however, no messages are ever removed from Deleted Items. Has anyone else encountered this issue? If so, were you able to find a resolution?

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

A check list for you to go through...

Read thoroughly and test to see if it corrects your issue(s)..
http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd297955.aspx

Collapse -

Check List

by DLogan In reply to Why wonâ??t a retention p ...

Peconet Tietokoneet,

Thanks for your suggestion. I had reviewed the specified technet article when I first setup the retention policies. However, I reviewed it in detail again this morning. It appears I have followed all instructions and have properly setup the RPTs and RPs. I still cannot determine why the policy will not work. Please let me know if you have any additional suggestions.

Back to Networks Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Hardware Forums