General discussion

Locked

Windows ME is killing me...

By khwa ·
Upgraded my Win98 to WinME (Windows Millennium, full version)..Everything seems to be working fine, no problems with the install, however, my modem (BestData 56K), will now dial my ISP, verify user name and password, but it stops after that. It willnot load any pages, bytes received will not go over 435 or so..Any clues?

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Windows ME is killing me...

by Don Christner In reply to Windows ME is killing me. ...

I had this problem and it turned out that it was not verifying the username. Somehow, it was scrambling the password and could not get logged on. Turned out that my modem had a problem.

Ask your ISP to monitor your login attempt, they told methat the username and password were not correct. Even though it was setup correctly and the modem acted like it was working, it was scrambling the data.

Good luck,
Don

Collapse -

Windows ME is killing me...

by khwa In reply to Windows ME is killing me. ...

Different problem...thanks for the input.

Collapse -

Windows ME is killing me...

by tuck46 In reply to Windows ME is killing me. ...

a lot of times when doing an upgrade you have too go in and extract winsocks in order to browse. Go to start, run, type in sfc, click on extract one file from .....extract winsock.dll to c:\windows and extract wsock32.dll to c:\windows\system. If you still cant browse, remove tcp/ip out of network in control panel and reinstall it.

Collapse -

Windows ME is killing me...

by khwa In reply to Windows ME is killing me. ...

Sorry, this wasn't it...

Collapse -

Windows ME is killing me...

by ARWJnPlanoTX In reply to Windows ME is killing me. ...

Remove nad reinstall Dial-Up Networking, TCP/IP for your Dial-Up Adapter and your modem. You may have to recreate your dial-up connection(s) so make sure you have all the information written down.

Collapse -

Windows ME is killing me...

by khwa In reply to Windows ME is killing me. ...

Reinstalled Dial-Up Networking...took care of the problem...thanks for your input..

Back to Windows Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Operating Systems Forums