General discussion

Locked

XP Sysprep Problems

By Joe41 ·
I am new to using sysprep in XP. I have no problems using the utility in 2000.

My problem is that after resealing and shutting the computer down, I try to test the sysprep configuration on the same machine by booting the machine. The setup seems to be working properly until it gets to the mini setup screen. Then it hangs and never finishes. I have waited 2 hours or more.

I should note that I am using the sysprep.inf file and I have correctly specified all of the settings. I have eventried to run the syspep without any flags and still get the same problem. I repeat: I am testing the sysprep image on the same computer directly after resealing and shutting down.

The computer is a Gateway all in one running at 1.5GHZ. It is arelatively new machine without any modifications.

Any Ideas???

This conversation is currently closed to new comments.

1 total post (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

XP Sysprep Problems

by Bob the Builder In reply to XP Sysprep Problems

One possibility is that SYSPREP under WinXP will only allow you to run it 3 times. You then have to re-build your image from scratch. Has it been more that 30 days since you put the OEM number in but not activated the product? Are you producing an image for a corporation? if so you should be using the Volume Licence Media (Now only an upgrade on XP) pack.

Back to Windows Forum
1 total post (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums