Questions

can't reply to answer from the question posted

Tags:
+
0 Votes
Locked

can't reply to answer from the question posted

bino's
I am new here, just wondering why is that when i hit reply from the answer to the post i made nothing happens, is there any setting that i need to do on my browser or anything at all that i can do to make this work ?

Just want to make a reply message to the answer.
  • +
    1 Votes

    but the Q&A section has been a tad flaky for a while, basically since the last "site
    upgrade" (questionable as to "upgrade"). You might try logging completely out,
    then log back in and see if you can post a reply to an answer...don't forget to vote
    up an answer you find helpful, it doesn't have to completely answer the question,
    but if it points you in the right direction, let those of us that answer your question
    know it is appreciated!
    Wiz

    +
    1 Votes
    OH Smeg

    I've found the Q&A Section more flaky than normal and I have even been unable to Log in through the Log In Button on the top of the page with IE, so I would say it's just something wrong at the moment.

    Col

    +
    1 Votes
    databaseben

    be sure to have java scripts enabled in your browser. keep in mind that java scripts and java platform add on are not the same. you don't need the java add on enabled.

    also, you may have to reload the page after clicking submitting your post.

    +
    1 Votes
    OH Smeg

    I've found the Q&A Section more flaky than normal and I have even been unable to Log in through the Log In Button on the top of the page with IE, so I would say it's just something wrong at the moment.

    Col

    +
    1 Votes
    databaseben

    be sure to have java scripts enabled in your browser. keep in mind that java scripts and java platform add on are not the same. you don't need the java add on enabled.

    also, you may have to reload the page after clicking submitting your post.

  • +
    1 Votes

    but the Q&A section has been a tad flaky for a while, basically since the last "site
    upgrade" (questionable as to "upgrade"). You might try logging completely out,
    then log back in and see if you can post a reply to an answer...don't forget to vote
    up an answer you find helpful, it doesn't have to completely answer the question,
    but if it points you in the right direction, let those of us that answer your question
    know it is appreciated!
    Wiz

    +
    1 Votes
    OH Smeg

    I've found the Q&A Section more flaky than normal and I have even been unable to Log in through the Log In Button on the top of the page with IE, so I would say it's just something wrong at the moment.

    Col

    +
    1 Votes
    databaseben

    be sure to have java scripts enabled in your browser. keep in mind that java scripts and java platform add on are not the same. you don't need the java add on enabled.

    also, you may have to reload the page after clicking submitting your post.

    +
    1 Votes
    OH Smeg

    I've found the Q&A Section more flaky than normal and I have even been unable to Log in through the Log In Button on the top of the page with IE, so I would say it's just something wrong at the moment.

    Col

    +
    1 Votes
    databaseben

    be sure to have java scripts enabled in your browser. keep in mind that java scripts and java platform add on are not the same. you don't need the java add on enabled.

    also, you may have to reload the page after clicking submitting your post.