Questions

Internal website problems

+
0 Votes
Locked

Internal website problems

sam.boytor
We recently installed SBS 2003 R2 and had our internal website working fine but now we can't connect to it. I used to type in the IP address, the welcome page would come up, and I could click on "My Company's Internal Website" with no problems. Now when I click on "My Company's Internal Website" I get nothing or "server not found". This is happening internally on client workstations as well as the server.
  • +
    0 Votes
    saunan

    Do you have only one web site running on the server?

    From the server, have you tried browsing to http://127.0.0.1 or http://localhost

    Have you assigned a specific IP Address in IIS, or did you leave it to (All Unassigned)?

    +
    0 Votes
    sam.boytor

    There is only one site as far as I know.

    When I try browsing http://127.0.0.1 or http://localhost it does the same thing (starts at welcome page and when I click on "my company's internal website" IE tells me that it can't display the web page)

    In IIS I left the IP address to (All Unassigned)

    +
    0 Votes
    DanKe

    so you can get to the index/default page, but the url to "My Company's Internal Website" isn't available.

    First I'd make sure I wasn't running off cache files.
    Make sure IIS service is up.
    Go back and comb through the IIS snap-in and make sure all your virtual directories are linked correctly.
    right click stuff and hit start.

    I don't know much about IIS, as you can see..
    Ask me about apache =)

    good luck

  • +
    0 Votes
    saunan

    Do you have only one web site running on the server?

    From the server, have you tried browsing to http://127.0.0.1 or http://localhost

    Have you assigned a specific IP Address in IIS, or did you leave it to (All Unassigned)?

    +
    0 Votes
    sam.boytor

    There is only one site as far as I know.

    When I try browsing http://127.0.0.1 or http://localhost it does the same thing (starts at welcome page and when I click on "my company's internal website" IE tells me that it can't display the web page)

    In IIS I left the IP address to (All Unassigned)

    +
    0 Votes
    DanKe

    so you can get to the index/default page, but the url to "My Company's Internal Website" isn't available.

    First I'd make sure I wasn't running off cache files.
    Make sure IIS service is up.
    Go back and comb through the IIS snap-in and make sure all your virtual directories are linked correctly.
    right click stuff and hit start.

    I don't know much about IIS, as you can see..
    Ask me about apache =)

    good luck