General discussion

Locked

Have you ever answered a question?

By brian ·
If you have statistics to display, I want to know if the site is displaying the stats when you link from this loaction.

Click on the "Technical Q&A " button on the top left portion of the (header) navigation menu.

Then Click on the Link for "YOU@Work" or "youralias".

I get all zeros here. Do You Get Your Stats???????

This conversation is currently closed to new comments.

16 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02
Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by Lizzy In reply to Have you ever answered a ...

Hi. I get the same thing as you do. No questions asked, answered, etc. All zeros. I began when the redesigned site went on line. Perhaps by starting this discussion, TR will do something about it. I know that I am definitely logged in and I doubt that it times out, because it will happen on T1 or phone connection and other peoples stats will show up--I checked--but not my own. Let's hope that this is just temporary...

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by Still_learning In reply to Have you ever answered a ...

Me too, I sent a message and did get a response asking for some additional information, but I have not heard anything further. Thank you

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
16 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02

Related Discussions

Related Forums