General discussion

Locked

must CTL+ALT+DEL several times for video

By phoneidiot ·
HELP!!!!!When I turn on or reboot my computer, I get no display. It post with the video error beep but no display. I must CTRL+ALT+DEL several times to get the monitor to wake the heck up!I'm using the Biostar M7VIP Mobo (Aug 2002 bios) and win98se, DX8.1, and Ge Force4 PCI card with Mar 2002 drivers . I got no display at all with the G4 "AGP". BUT I always had reliable display with the old basic PCI card before going to ge4. Why does it take several CTRL+ALT+DELS to wake up the monitor????

This conversation is currently closed to new comments.

13 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

must CTL+ALT+DEL several times for video

by sonnguyen In reply to must CTL+ALT+DEL several ...

No, latest driver won't help you here since it only affect in windows. problem here is on hardware level and it certainly got to do with either you motherboard or the bios. i would try to update the bios and while searching for it see if this is a known issue relating to you motherboard. make sure you know how to flash-bios when you find one. If after updating it is still a problem i think the mobo is faulty.

Collapse -

must CTL+ALT+DEL several times for video

by phoneidiot In reply to must CTL+ALT+DEL several ...

Poster rated this answer

Collapse -

must CTL+ALT+DEL several times for video

by phoneidiot In reply to must CTL+ALT+DEL several ...

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
13 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02

Related Discussions

Related Forums