General discussion

Locked

Occasional Email Delivery Delay

By joshhansen ·
Server = Exchange server 2003 SP1, Client = Outlook 2003 sp1.
I have 1 user that has had this strange problem a couple times now. Last Monday (April 25) when she opened her Outlook client, there were messages she hadn?t seen in there before which were actually received by the email server (10 days before) on April 16 (some internal, some external). I did message tracking and the email server did receive the messages addressed to her on the 16th and it said it delivered them to her inbox at that time. The only problem is that she didn?t see them until the 25th (10 days later). The problem happened again today (May 2) ? she had new messages in her inbox that were actually received by the exchange server and supposedly delivered to her inbox on April 22 and 23 (about 10 days prior). She does receive email on a daly basis (internal and external). Any ideas?

This conversation is currently closed to new comments.

18 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by jguasch In reply to Occasional Email Delivery ...

I wonder if her system clock on her desktop is funky. Outlook does refer to the desktop for sorting emails via date.

Collapse -

by jguasch In reply to

Is she running any e-mail rules at all? Message tracking wont lie. Maybe it's just inbox managment on her part.

Collapse -

by joshhansen In reply to

problem has reocurred for a long time so i am closing the question.

Collapse -

by joshhansen In reply to

problem has reocurred for a long time so i am closing the question.

Collapse -

by joshhansen In reply to Occasional Email Delivery ...

This question was closed by the author

Collapse -

by joshhansen In reply to Occasional Email Delivery ...

This question was closed by the author

Collapse -

Still a problem?

by rick.staples In reply to Occasional Email Delivery ...

We are running Outlook2007 with Exchange 2007 and have similar issues with multiple users. We are running in cache mode.

Collapse -

Yes - again

by kristin.page In reply to Still a problem?

We're running Outlook 2007 with Exchange 2003. I've got two users (that I know of) who are having the problem. Neither is running in cached mode, and the problem has been sporadic until yesterday.

Solution, or troubleshooting assist, please.

Back to Software Forum
18 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02

Related Discussions

Related Forums