Question

Locked

Single user unable to access OWA

By LauraA ·
I have a single user (out of over 100) in a w2008 domain, who is unable to login via OWA to our Exchange 2007 server while away from the office. She can login to the domain at her computer and get to email via Outlook 2007 at all times. She gets no error message, other than the invalid username/password prompt, when she attempts to access OWA. She can login to the domain at different computers, and we've even set up her outlook account on a laptop to verify that the settings are good. This user has been a memeber of the domain for over a year, but just recently has had family health problems keeping her out of the office and I have just found out that she's never been able to access OWA. I checked the EMC and OWA is enabled as a feature. I've cross checked several other users to see if there is anything different in her mailbox settings and found nothing that looks to be out of the ordinary. I looked at the Windows logs and found no references to this user in either Application or Security logs.

Any assistance in this area will be greatly appreciated!

Laura

This conversation is currently closed to new comments.

11 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02
Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

So that sounds like a cached credentials problem

by robo_dev In reply to Working now

OWA is supposed to clear out any cached credentials in the browser. By changing the password, the cached credentials are re-synchronized.

Back to Networks Forum
11 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02

Related Discussions

Related Forums