General discussion

Locked

Unable to get into BIOS/System wont boot

By rmaloley ·
System:
Shuttle Hot-569 Motherboard
INTEL Pentium MMX 166 MHZ
Seagate 20GB HD
Floppy
Mitsumi 2X CD-Rom
64 Meg Ram
IO-Magic 16 meg Video Card (PCI)
AWARD BIOS
Symptom: When you turn on the power the display shows the video card mfg and bios of the card then stops. I disconnected all of the drives from the MB and still the same. I swapped out the RAM and re-seated it. There are no beep codes (AWARD BIOS). Any ideas on what I can try next?

This conversation is currently closed to new comments.

15 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Unable to get into BIOS/System wont boot

by Netuser In reply to Unable to get into BIOS/S ...

Replace the CMOS battery then flash your bios after.

Collapse -

Unable to get into BIOS/System wont boot

by rmaloley In reply to Unable to get into BIOS/S ...

Poster rated this answer

Collapse -

Unable to get into BIOS/System wont boot

by mahdeekus In reply to Unable to get into BIOS/S ...

You aren't going to be able to flash your bios if it won't boot, or perform a bios upgrade, so all you can try is to reset the jumpers on your motherboard.

Collapse -

Unable to get into BIOS/System wont boot

by rmaloley In reply to Unable to get into BIOS/S ...

Poster rated this answer

Collapse -

Unable to get into BIOS/System wont boot

by rmaloley In reply to Unable to get into BIOS/S ...

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
15 total posts (Page 2 of 2)   Prev   01 | 02

Related Discussions

Related Forums