General discussion

Locked

Exchange Server LDAP config problem

By mmaughon ·
I'm having problems getting LDAP to work for my client machines. LDAP is enabled on the Exchange server, but the clients can't connect to it. I looked in the services file on the server, and LDAP is not listed. Do I need to add it to this list along with Port 389? Thanks for the help.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Exchange Server LDAP config problem

by McKayTech In reply to Exchange Server LDAP conf ...

LDAP is actually part of the Exchange 5.0 and 5.5 Directory Service so you won't see a separate service running but you do need to ensure that the Exchange Directory Service is alive and well. You would only need to worry about the port number if there is an intervening firewall or if you have changed the default.

It sounds like you might have client set-up issues. Microsoft has an article on TechNet (Q184212) that describes the client setup so that might provide a good starting point.

Also, if the clients don't have valid accounts on the Exchange domain, there is an authentication procedure that can be used.

best wishes on getting it goin'

paul

Collapse -

Exchange Server LDAP config problem

by mmaughon In reply to Exchange Server LDAP conf ...

Poster rated this answer

Collapse -

Exchange Server LDAP config problem

by mmaughon In reply to Exchange Server LDAP conf ...

This question was closed by the author

Back to Software Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums