Question

Locked

Multiple Issues with Laptop

By denea ·
Hi i have a Dell Latitude D830 that I havent used in quite some time (about 6 months) because I didnt have a power cord, now that I have one I cannot connect to the internet. The laptop worked fine before I lost the cord. Here are the specifics: I have DSL thats capable of wi-fi throughout the house. When I try to connect, it says: "Internet Explorer Cannot Display This Page", but my taskbar and wi-fi says "connected" and the signal is green. Also I tried to ping but it says: "Can not find host". Someone suggested doing something with the TCP/IP but when I right click on it, to look at the properties, i get a message that says: "In order to configure, you mus install and enable a network adapter card". My other laptop works fine. Please help. Thanks

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Well the OS in use here would be good to know

by OH Smeg In reply to Multiple Issues with Lapt ...

But none the less you'll have to go into Device Management and look to make sure that all of the hardware is actually installed. You are being told that there is no Network Card/Interface available.

If the other computer in the house is working correctly turn it off and try connecting the Dell to the WiFi Device/Router/whatever and looking at the Setup of it. Make sure that more than 1 system at a time can log on wirelessly and if this figure is set to 1 change it to a suitable number of concurrent connections.

That's the starting point but if you have Vista or 7 on this system you'll need to run the WiFi Setup Wizard and set it up to the WiFi using whatever security you are using.

Col

Collapse -

Missing or hosed WLAN device

by robo_dev In reply to Multiple Issues with Lapt ...

Hold the Windows key and press R, then type devmgmt.msc

Please respond to all the following steps.

Under Network adapters, please tell us what devices are listed.
Are there any devices under Network adapters that have a red x displayed?
Also, are there any devices anywhere in the Device Manager display with yellow ? or ! displayed?

Back to Browser Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums