General discussion

Locked

No send in "Yahoo" or "Hotmail"

By rensrud ·
When I click on send in "Yahoo" or "Hotmail" I get the Horizontal barber pole but it never turns solid to indicate that the e-mail is being sent which it isn't. Since it isn't being sent I do not get a "bounce back" or error message. I have no problem with Earthlink or Netscape. No tech at either location can come up with an answer and keep blaming each other for the problem.

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

No send in "Yahoo" or "Hotmail"

by md_hashim In reply to No send in "Yahoo" or "Ho ...

Are you behind a firewall? Most organizations do not allow communication with Hotmail & Yahoo - check with your administrator

Collapse -

No send in "Yahoo" or "Hotmail"

by rensrud In reply to No send in "Yahoo" or "Ho ...

Poster rated this answer

Collapse -

No send in "Yahoo" or "Hotmail"

by Serg Meister In reply to No send in "Yahoo" or "Ho ...

I had a similar problem with a clients computer, It turned out to be an Internet Explorer error.
Try doing a repair on the IE, by going to controll pannel - Add/remove software - Internet Explorer. It should come up with the repair function.
Goodluck

Collapse -

No send in "Yahoo" or "Hotmail"

by rensrud In reply to No send in "Yahoo" or "Ho ...

Poster rated this answer

Back to Windows Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums