General discussion

Locked

nt boots to blank screen with mylex raid

By karsudha ·
i am having a problem with acer altos 1100e server.we are using mylex dac960 raid card with ibm ddrs 9.1gb hotpluggable ultra2 wide scsi hard disks.using raid5 with three hard disks.NT4 with SP4 and SQL7.some times when i restsrt the server the server boots to a blank screen after the configuration screen (PIII450,ram,serial,parallel ..etc box). i am not even getting the NT menu screen.we changed the raid card with mylex 1100 raid card but the same problem is coming.we checked up for boot sector virus.no virus found.

we are unable to find the problem.is there anything wrong with the hard disks.raid never broken.pl.help.server is critical. thanks in advance.

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

nt boots to blank screen with mylex raid

by mark_lt In reply to nt boots to blank screen ...

Think we need more info,
does the mylex config option show up
and can you do alt - m to get into the config
? does it detect the configured drives?

Collapse -

nt boots to blank screen with mylex raid

by karsudha In reply to nt boots to blank screen ...

yes i can do both alt -m and alt -r.

Collapse -

nt boots to blank screen with mylex raid

by satch In reply to nt boots to blank screen ...

Check those out:
http://www.acersupport.com/ess/techart/mylex_geometry.html beacuse if your boot is 4 GB allowed by NT it may not work properly beacuse with myrex cards the boot system seems to be limited to 2 Gb . Hope it helps

Collapse -

nt boots to blank screen with mylex raid

by karsudha In reply to nt boots to blank screen ...
Back to Windows Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums