Question

Locked

Outlook shows no pictures

By U_S_S_Enterprise ·
I`m puzzled.
In a 45 user environment, 2 users have an issue with outlook.

When a mail gets sent with an embedded image - the image does not show - just a blank space.
However, when these users do a Reply or Forward, then they can actually see the images.
Other users have the same settings, same version of Outlook (2003 with all patches to date installed).

Is there something, probably user specific, that could cause this - and if there is, how can i solve this?
It`s annoying, and we have a workaround, but the users would like to see the pictures at once.

Oh, it doesn`t make a difference if they view in in the preview pane, or as an opened message.

This conversation is currently closed to new comments.

8 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

I have just resolved a similar

by Jacky Howe In reply to Outlook shows no pictures

problem. But I had the red X. You could try this and see if it helps.

There is a registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security. It contains a key called "OutlookSecureTempFolder ".

Delete the key!

Collapse -

It works

by U_S_S_Enterprise In reply to I have just resolved a si ...

True Blue -
indeed - they did see the red X as well.
When pressing forward - poof - image appeared.

I applied your tip - and magic - it works.

Many thanks, also on behalf of the (now happy) users.

Collapse -

Your Welcome <NT>

by Jacky Howe In reply to It works
Collapse -

Thank You Also

by TekSupport1 In reply to Your Welcome <NT>

I had a client with the same issue. Applied the fix and they were quite pleased. A big thank you for this.

Collapse -

Youre Welcome :) <NT>

by Jacky Howe In reply to Thank You Also
Collapse -

How come it works?

by echapman In reply to Youre Welcome :) <NT>

It has worked many times for me now. But I have to wonder, why does it work? Do you have any input or know of where I could find the answer?

Thank you for your vast knowledge

Collapse -

The only thing

by Jacky Howe In reply to How come it works?

that I can think of is that there is a problem with the way outlook handles temporary files. It probably isn't clearing the temp files. It probably loses the plot when it can't write to the temp folder and the temp folder then becomes corrupted. Deleting the temp folder from the registry forces outlook to recreate it and it will work OK until the next time it becomes corrupt.

Back to Software Forum
8 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums