General discussion

Locked

Send As permissions disapear!

By bri_roy ·
Hi,

I am having an issue with Exchange 2K and 2K3, runing on Win2K, 2K3 domains repectivley. I apply SEND AS rights to a user using the steps in KB article Q327000 only for the permissions to be stripped off an hour later.

Has anyone else come across this problem - it's driving me crazy!

Any help is muchly appreciated.

Thanks in advance.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by rwilcox42 In reply to Send As permissions disap ...

I am running 2k3 and exchange 2k3 SP2 and am having a similar issue. I have gong through AD and looked at all of the protected groups and all of that jazz. I created two new fresh accounts and tried to give them send AS rights to each other and it was still stripped out. The only group they belonged to is Domain Users. Send on Behalf of works, but that isnt what we need.

Collapse -

by rwilcox42 In reply to Send As permissions disap ...

I am running 2k3 and exchange 2k3 SP2 and am having a similar issue. I have gong through AD and looked at all of the protected groups and all of that jazz. I created two new fresh accounts and tried to give them send AS rights to each other and it was still stripped out. The only group they belonged to is Domain Users. Send on Behalf of works, but that isnt what we need.

Back to Software Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums