General discussion

Locked

Setting up IIS

By poetmatthew ·
I've got a newly built NT 4 Server with IIS 4 on it and running. I can connect from the internal network without problem but when trying from a remote location, such as my home, I get a 500 internal server error. I am sure it is something simple Iam missing but, as per usual, Microsoft's help files are less than helpful. Any thoughts or solutions would be gratefully received!!!

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Setting up IIS

by rboyer In reply to Setting up IIS

Check with your ISP. I had the same thing with a mail server. The router you are using may be locked down so that the port activity for a web server is not available outside the building.

Collapse -

Setting up IIS

by poetmatthew In reply to Setting up IIS

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Setting up IIS

by bohicam1 In reply to Setting up IIS

Have you checked the permissions on the user account named IUSR_computername?
Make sure that on the files that the web server is publishing, that this user is allowed to read. Also, is the server live on the internet? Proper dns registration, etc....?
Good luck!

Mike

Collapse -

Setting up IIS

by poetmatthew In reply to Setting up IIS

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Setting up IIS

by poetmatthew In reply to Setting up IIS

This question was auto closed due to inactivity

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums