General discussion

Locked

"The pages are loading... just not all the way" :)

By jdclyde ·
http://i54.photobucket.com/albums/g92/jdclyde/PageLoadError.jpg

Been hitting this for a few daze now, a few times a day.

Thought you might like to know? B-)


Edited to plagerize Smortys quote for my heading.

This conversation is currently closed to new comments.

11 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

awwww

by Jaqui In reply to "The pages are loading... ...

that is slightly better than this:

http://techrepublic.com.com/5208-6230-0.html?forumID=96&threadID=195669&start=0

Collapse -

Not by much

by jdclyde In reply to awwww
Collapse -

What has gone wrong with TR now???

by sleepin'dawg In reply to "The pages are loading... ...

Some pages are taking forever to load, others take repeated tries after several screen refreshes and others aren't loading at all. It's a TR problem not a user problem and it is very erratic; no consistency whatsoever.

Dawg ]:)

Collapse -

It is consistantly

by jdclyde In reply to What has gone wrong with ...

inconsistant!

As I have been getting this from both my PC at work and my laptop at home, I KNEW it wasn't me (this time). ;\

Collapse -

WAS ok today

by Tink! In reply to "The pages are loading... ...

until I tried My Tech Q&A at 2:23pm CST today.
But I don't seem to have as many probs as the rest of you. A single refresh works for me

Collapse -

Consistently inconsistent

by pgm554 In reply to WAS ok today

TR web site has been slow and erratic for a very long time.
It just keeps getting worse.
What are they running this on ,Windows NT?

Collapse -

According to netcraft...

by markinct In reply to Consistently inconsistent

... since 28 May techrepublic.com.com has been running Apache 2.0 on an unknown OS. Prior to that it was Apache 2.0 on Linux for a couple of days, then back to an unknown OS for a day, then Linux...

In fact netcraft has ten entries from May 3rd forward, so it seems to be 'highly churned'.

Collapse -

Title misleading

by sMoRTy71 In reply to "The pages are loading... ...

The pages are loading... just not all the way :)

We'll see what we can figure out.

Collapse -

Are the pages loading all the way today?

by debuggist Staff In reply to "The pages are loading... ...

A change was made yesterday to improve performance which may also alleviate these issues as well.
<br /><br />
Please feel free to respond to this message (or contact me via private message) to let us know whether the site's performance has improved or these issues still occur.
<br /><br />
Thanks,
Doug

Collapse -

yes and no

by jdclyde In reply to Are the pages loading all ...

I am not getting the half loaded pages.
The pages are no longer taking two minutes to START loading.

Still getting page load error, but not as often.

Back to Community Forum
11 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums