General discussion

Locked

trouble after installation of exch 2 SP3

By guy.hilbert ·
hi,
We have 2 servers controller in a domain.
After exch sp3 installation, exch services do no start anymore on an installation running exch sp2 since 8 months. Reformatting the hd reinstallating wy2k sp3 dcpromo OK. Now unable to install exch 2000 "a server object for this server ("exchserver") already exists in the administrative group ....We are unable to find thes objects. Can someone help us.

Somac Luxemburg Europe

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

trouble after installation of exch 2 SP3

by [_Rick_> In reply to trouble after installatio ...

Need to install E2k with the Disaster Recovery Switch.

setup.exe /DisasterRecovery

Search the Microsoft Exchange web site for Disaster Recovery for information on how to get the system back up and running.

Good luck

Rick

Collapse -

trouble after installation of exch 2 SP3

by guy.hilbert In reply to trouble after installatio ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

trouble after installation of exch 2 SP3

by tmcavan In reply to trouble after installatio ...

Did you try removing the server from the domain, assigning it to a workgroup and then rejoining the domain?

Collapse -

trouble after installation of exch 2 SP3

by guy.hilbert In reply to trouble after installatio ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

trouble after installation of exch 2 SP3

by guy.hilbert In reply to trouble after installatio ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Software Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums