Question

  • Creator
    Topic
  • #2213270

    web page dosen’t display in internet explorer?

    Locked

    by osmant_1 ·

    i have a problem in ma internet explorer that when i run a web page it shows the web page cant display the page i dont know why this happen when i use asp.net plz i want ur help ?
    thanks

All Answers

  • Author
    Replies
    • #2869595

      Clarifications

      by osmant_1 ·

      In reply to web page dosen’t display in internet explorer?

      Clarifications

    • #2869582

      Could be any one of several things here

      by oh smeg ·

      In reply to web page dosen’t display in internet explorer?

      The most obvious is that your Security Settings in IE are set to a high Level and this is preventing that Page displaying.

      It could be that the Web Site in question was designed to be run on a different browser and was never intended to be used with IE. If that’s the case you’ll need to load something like Safari or Fire Fox to view that page.

      Col

      • #2869565

        Web Broswers cant open

        by golanoma ·

        In reply to Could be any one of several things here

        can you browse other web pages, if you can try accessing the page on other broswer espically google chrome.

        if you cant access any other web pages try to check the internet connectivity and the web broswer setting.

        what do you use to access web?

    • #2868584

      Few steps

      by mandai75 ·

      In reply to web page dosen’t display in internet explorer?

      1. Please check the IIS service either running or not

      2. Check the file permission

    • #2868554

      try this

      by prrethish ·

      In reply to web page dosen’t display in internet explorer?

      r u using a adsl router
      if so try to ping with u r router If it is pinging u can make sure that ther is no problem in windows,ethernet port & in cable
      if u r using ie
      open ie explorer go to tool-internet options-connections-lan settings
      check “use proxy server for u r lan enabled ”
      if so remove the tick mark
      go to advance and click reset tab

Viewing 3 reply threads