General discussion

Locked

3Com wireless problems

By eporteni ·
OKay, another one with 3com from me. In another business, I have a wireless LAN set up using a 3Com? 11Mbps Wireless LAN Access Point 6000
Product #: 3CRWE60092A. What is happening with this is that at various times, when the users are trying to access the internet, the Access point's configuration screen comes up on the computers through IE5.5 & IE6, and to browse the internet after this happens, the PC must be rebooted. It happens when they try to go to any website, like excite.com, or places like that. Each PC - there are 5 - have a wireless PCI adapter card, Product #: 3CRDW696. Has this happened to anyone else, or may my access point be bad? The configurations are good, and the signal strengths are decent. THanks for the help.

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

3Com wireless problems

by colin.mac In reply to 3Com wireless problems

If you're happy that all of your settings are correct the next step i would take is checking for Firmware updates, because somewhere along the line your hub is re-directing these PCs to your stations set up page which is probarbly located at 192.168.0.1 on your network. Just double check and make sure that you don't have the IP address of the WAN set to 192.168.0.1 as this would cause the problem. make sure it's set to your service providers IP address. Does everyone share an internet connection ? and at what speed ?

HTH

Collapse -

3Com wireless problems

by eporteni In reply to 3Com wireless problems

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

3Com wireless problems

by colin.mac In reply to 3Com wireless problems

If you're happy that all of your settings are correct the next step i would take is checking for Firmware updates, because somewhere along the line your hub is re-directing these PCs to your stations set up page which is probarbly located at 192.168.0.1 on your network. Just double check and make sure that you don't have the IP address of the WAN set to 192.168.0.1 as this would cause the problem. make sure it's set to your service providers IP address. Does everyone share an internet connection ? and at what speed ?

HTH

Collapse -

3Com wireless problems

by eporteni In reply to 3Com wireless problems

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

3Com wireless problems

by eporteni In reply to 3Com wireless problems

This question was auto closed due to inactivity

Back to Networks Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums