General discussion

Locked

Access 2000 Send Object bug?

By No1Buc ·
This is a question about an Access database. One of my forms uses a 'send object' command that sends an email to a specific person's name that is on the form. The problem is that the form, half the time, will not create the email after the button has been used once. The users have to back out of the database completely and go back in to use the command button a second time. Is this a known bug with the docmd.sendobject command?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Access 2000 Send Object bug?

by sl-campbell In reply to Access 2000 Send Object b ...

There is a certain bug, but I believe it has to do with the lenght of the string passed.

Check out this site and see if you are doing everything correctly:

http://support.microsoft.com/search/preview.aspx?scid=kb;en-us;Q209948

(Remove any spaces in the URL or you may getr a wrong or dead link)

Collapse -

Access 2000 Send Object bug?

by No1Buc In reply to Access 2000 Send Object b ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Access 2000 Send Object bug?

by sl-campbell In reply to Access 2000 Send Object b ...

Still a problem?

Collapse -

Access 2000 Send Object bug?

by No1Buc In reply to Access 2000 Send Object b ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Access 2000 Send Object bug?

by No1Buc In reply to Access 2000 Send Object b ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Software Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums