General discussion

Locked

Anyone else getting application hang err

By WebCam ·
I've been trying to understand why many of my XP workstations are getting random "application hang" and "fault bucket" errors. I believe it may be linked to Norton Anti Virus Corporate Edition 7.6, since it doesn't occur when I unload and disable NAV.

Anyone else having this problem?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Anyone else getting application hang err

by hhhammer In reply to Anyone else getting appli ...

You have answered your own question. Yep, we have had nothing but problems with the Norton products. Once we abandoned them and went back to Network Associates our problems disappeared. I believe the NAV tends to try to take over the processes ofthe application and filter them; thus causing the problems.

Collapse -

Anyone else getting application hang err

by WebCam In reply to Anyone else getting appli ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Anyone else getting application hang err

by Alpha-Male In reply to Anyone else getting appli ...

I have seen the exact same thing...and we removed NAV from the system. I kind of hated doing that as I have been a "Norton fan" for years...and like having integrated suites of software (Systemworks, Utilities, NAV, etc).

Still...you need to choose the right "club for the hole" and at this time NAV isn't it. Hopefully an upgrade will be available soon.

Collapse -

Anyone else getting application hang err

by WebCam In reply to Anyone else getting appli ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Anyone else getting application hang err

by WebCam In reply to Anyone else getting appli ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums