Question

Locked

ASP help with assemblys

By kentontator ·
I have have a problem getting to my asp pages I just imported my website from IIS6 to II7 and this is what I get
--------------------
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'WebPlanner, Version=1.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4bc5eb9a373f42a1' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

Source Error:


Line 1: <%@ Register TagPrefix="cswp" Namespace="ComponentScience.WebPlanner" Assembly="WebPlanner, Version=1.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4bc5eb9a373f42a1" %>
Line 2: <%@ Page language="c#" Codebehind="DytnEquip.aspx.cs" AutoEventWireup="false" Inherits="HeapyMRBS.DytnEquip" %>
Line 3: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >


------------------------

I believe the assemblys are in the correct location, I don't know what I could be missing or what steps I could take to fix this. I have searched the errors endlessly and received no solution.

thanks

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Back to Windows Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums