Question

Locked

Connected to the internet but nothing is working

By deleriumal ·
Hi all

I am not overly technically savvy but manage usually to work out the problem but this one has me stumped.

My laptop has suddenly stopped displaying the internet. I am connected wirelessly (and I have also tried it hard wired) but when I use internet explorer it appears to load but the green status bar just stalls. It won't even access the routers page. I have tried Itunes store which will not load, Yahoo messenger which again will not load and firefox won't even open a browser window.

I have tried
1. checking the ip addresses and they are different for the main computer and the laptop ie they are 192.168.1.10 and 192.168.1.65
2. pinging both the modem and the google website both comne back fine.
3. restoring to earlier settings but each time it comes back that it was unable to restore due to an undisclosed error.
4. restoring and resetting IE
5. playing around with proxy settings
6. trying to fix IE's device settings in managing programmes
7. Tried with privacy and security at lowest settings and removing firewall.
I am at a loss now as I have gone way beyond my knowledge and have gotten a little lost.

It is Vaio but the Vaio netwrok hasn't worked for about 18 months. It's running Vista. The only other thing is I have Avira and I changed settings on it the other day so that it is the first thing which loads at startup to offer the best protection. Don't know if this will have had an effect or not.....

This conversation is currently closed to new comments.

1 total post (Page 1 of 1)  
Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Back to Browser Forum
1 total post (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums