General discussion

Locked

Exchange 5.5 - Looping IMS

By rbarton ·
I have been receiving this error in the event viewer for the last few days...

Event ID:4115
The message from the spool file W3B6AAQL seems to be looping through the routing extension for the IMS. Please check that the routing DLL is configured properly.

This is a Exchange 5.5 server on Win NT 4 SP 6a. I found a TechNet article (Q190021), but it talks about Exchange 4.0 and 5.0. Has anybody seen this before and what did they do? I was a little relutent to do as the article says, because I do have POP3 users. I did delete/replace the IMS. Things are running OK right now, except for the error. Suggestions?

Bob

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Exchange 5.5 - Looping IMS

by Cow Cow@HK In reply to Exchange 5.5 - Looping IM ...

Apply Exchange 5.5 services pack 3
this is standard answer for MS product

Collapse -

Exchange 5.5 - Looping IMS

by rbarton In reply to Exchange 5.5 - Looping IM ...

I should have said I already did. Sorry. Any other ideas?

Collapse -

Exchange 5.5 - Looping IMS

by rbarton In reply to Exchange 5.5 - Looping IM ...

I have applied service pack 3. I should have said that. Sorry.

Bob

Collapse -

Exchange 5.5 - Looping IMS

by rbarton In reply to Exchange 5.5 - Looping IM ...

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums