General discussion

Locked

explorer 6.0

By mmizzell ·
i can connect to my isp,but when i launch explorer 6.0 it will not browse the web. it opens & starts like it is but gives me an error. using 98 2nd edit.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by dmiles In reply to explorer 6.0

Posting the error would have been a big help.

So,my guest would be that IE is corrupt or the security settings have been changed

Open IE click on Tools menu,select Internet Options from drop down,click the security tab and make sure that you have it set for default.

The other option by troubleshooting is open Control Panel,select the Add/Remove Programs icon,in the window that appears select IE and click on Remove,you will get the option to repair.
You will have the option to restore to previous version,only use if you cannot browse the web,after this you can rerun setup to latest version

Collapse -

by LMon In reply to explorer 6.0

Check your internet security settings they might be sight to high. Place them on medium see if that helps.

Collapse -

by venkatesh_ram In reply to explorer 6.0

Go to Tools menu in IE and select internet options and select connections tab. Chk whether u set any proxy settings.Apart from that as per the previous answers chk the secutiry chk levels and also the restricted sites list.

Back to Web Development Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums