General discussion

  • Creator
    Topic
  • #2291899

    Failed Compaq Armada M300

    Locked

    by iwb ·

    I fitted a new battery, but when I plug in for recharging, the laptop case warms up but the battery does not charge. I cannot power up the laptop to use it. Is there a fault on the motherboard which has broken the charging link to the battery?
    Any suggestions welcome.

All Comments

  • Author
    Replies
    • #3296641

      Reply To: Failed Compaq Armada M300

      by bfilmfan ·

      In reply to Failed Compaq Armada M300

      Could be a number of things. Did it work before you put the new battery in the laptop?

      Does the laptop power up with the battery in place, but running on AC power? If not, could be the power charger.

      • #2479835

        Reply To: Failed Compaq Armada M300

        by asbjorn ·

        In reply to Reply To: Failed Compaq Armada M300

        I have the same problem and the PC boots fine with the power cable in, but as soon as I pop it out, it turns off. The power light indicator on the front of the machine isn’t on and the battery doesn’t charge at all. Booting the machine with the battery in and not the power cable doesn’t work.

    • #3311028

      Reply To: Failed Compaq Armada M300

      by richard_barsby ·

      In reply to Failed Compaq Armada M300

      This is a big problem with Compaq Armada M300 M500 M700 series check compaq forum.

      Rich

      • #2479837

        Reply To: Failed Compaq Armada M300

        by asbjorn ·

        In reply to Reply To: Failed Compaq Armada M300

        Could you please post a URL to any discussions on any Compaq forum discussing this exact issue?

      • #2479836

        Reply To: Failed Compaq Armada M300

        by asbjorn ·

        In reply to Reply To: Failed Compaq Armada M300

        Could you please post a URL to any discussions on any Compaq forum discussing this exact issue?

Viewing 1 reply thread