Question

Locked

GFI Mailessentials auto disclaimer not working

By nagendra_pratap_singh ·
I am running GFI mailessential V 12 trial on Microsoft Exchange server 2003. I am on second day or a 30 day trial.

To begin with, the SFX which i downloaded from gfi.com is not corrupt but the installation does not start with gfisetup.exe. It went flawless with using the .msi file.

Now spam filter, Auto reminder, Mail Monitoring are all working but disclaimer feature is not working. I have set it on domain and also on users also. I have created both html and plain text disclaimers. All the steps are in accordance to the help wizards. I am currently testing it via pop/smtp because Auto reply did not work via Exchange connection.

What should I monitor for this?


Best regards

Nagendra Pratap Singh

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Service Recycle

by ian.hutty In reply to GFI Mailessentials auto ...

Did you you restart the GFI services after configuring the disclaimer, inparticular you need to ensure the Exchange SMTP service has been restarted.

Collapse -

I restarted and even rebooted the PC

by nagendra_pratap_singh In reply to Service Recycle

Yes I did that. Perhaps I need to send a mail to an outside domain for it to work. I tried sending a mail from it but it never reached my yahoo account.

BTW this entire domain is running in VMware (8 hosts working very well) and is called smallbusiness.local . If I manage to solve it then I will post the solution here. Thanks for answering though

Back to Networks Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums