General discussion

Locked

GPO's

By mmbc_voltron ·
I have set up a GPO on the Everyone OU I created.
I just added two little things like a display message that says test and a login script that maps all the drive letters.
It will not work.
What are some things to check?
Where is it I give accessto the GPO.
I went to properties and security and gave access to the Domain users which is everyone. is there another spot?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

GPO's

by timwalsh In reply to GPO's

Just to make sure I understand what you have done:

You created an OU called Everyone.
You added members (users, groups, computers) to the OU. What is the membership of the OU?
You created a GPO and applied it to the Everyone OU.

Access to the GPO is generally based on the membership of the AD container/level against which the GPO is applied.

In your case, even if you give access to the Everyone group, if that group isn't a member of the OU, the GPO will not be applied.

Collapse -

by mmbc_voltron In reply to GPO's

Poster rated this answer.
The membership of the OU is at the site level if that is what you are asking. Under Security I have the appropriate list in there even with the one computer/user in there with full permissions. And she still gets the old message that I put in there a long time ago.

Collapse -

GPO's

by Rabbit_Runner In reply to GPO's

Here is something else to consider. If you have ?Win9x and NT4 workstations, these will NOT work with GPO's. Your workstations must be Win2000 Pro or Win XP.

Since you did not mention what systems you were using, check this first.

Collapse -

by mmbc_voltron In reply to GPO's

Poster rated this answer.
We all have 2k

Collapse -

by mmbc_voltron In reply to GPO's

This question was closed by the author

Back to Networks Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums