General discussion

Locked

Have you ever answered a question?

By brian ·
If you have statistics to display, I want to know if the site is displaying the stats when you link from this loaction.

Click on the "Technical Q&A " button on the top left portion of the (header) navigation menu.

Then Click on the Link for "YOU@Work" or "youralias".

I get all zeros here. Do You Get Your Stats???????

This conversation is currently closed to new comments.

16 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Point value changed by question poster.

Collapse -

Have you ever answered a question?

by TheChas In reply to Have you ever answered a ...

If you are referring to the line that reads;
Home: Technical Q&A: Support Republic-Other:

When I click on Technical Q&A, I get the Technical Q&A opening page.
My user name and points are displayed.

Are you logged in when you click on the link?
That could be the difference.

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by maxwell edison In reply to Have you ever answered a ...

Hello Brian,

I'm in the same boat as you. My statistics page shows that I've answered zero questions, asked zero questions, and have zero points. I reality I’ve asked several, answered hundreds, and have over 127,000 points.

I’ve sent TechRepublic an email about this, but they’ve yet to act on it.

In addition, there’s a “typo” on that statistics page. Unless, of course, “response” is now spelled “reponse”. I’ve told themabout that as well.

Maybe the new site will have all the bugs worked out before too long.

Regards,

Maxwell

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by dmiles In reply to Have you ever answered a ...

Once I have logged In and click on the Technical Questions Heading it will open window that will display alias with the points scored
Have you tried changing your alias,this I know has been a problem of late
You can also loin and then click on My TechRepublic and it will open window whereas you can check for points scored.

Collapse -

Have you ever answered a question?

by dmiles In reply to Have you ever answered a ...

The other possibility is that your responce timed out before it was complete

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Poster rated this answer

Collapse -

Have you ever answered a question?

by brian In reply to Have you ever answered a ...

Chas,
I am logged in.

I actually get the stats when I click on the link provided with a question (like the link with this question).

This just started after the site redesign. I actually login from 3 computers almost daily. They all do this. I notified "TechRepublic and "MR Webmaster" suggested I clear my cache... So I am taking this survey just out of curiosity. Thanks for the response, all answers will get credit.

Collapse -

Have you ever answered a question?

by TimTheToolMan In reply to Have you ever answered a ...

Hi Brian,

Yep, I'm in the same boat. I wrote to TechRepublic about it but haven't heard anything back yet. I'm definitely logged in ie. My name comes up when I answer questions.

It used to work but then mysteriously stopped.

Strange.

Cheers,
Tim.

Back to Desktop Forum
16 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums