General discussion

Locked

IE 6.1 Not Loading Properly

By NBP Backup ·
I have a client with XP Pro, all the updates have been applied, and when they go to the following site http://grants1.nih.gov/grants/oer.htm the page doesn't load fully. I have set the broswer setting identical to my machine which displays the entire page. Same results. However, when I boot up this machine in safe mode with networking, the page loads fully. Any idea what is going on?

This conversation is currently closed to new comments.

12 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by Power Natto In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

Are both machines set to exactly the same security settings in "Advanced settings"? More specifically; in allowing cookies for that particualar site. In safe mode perhaps some of the security settings or software driver might be disabled, which is why it works.

In normal mode,if it is a safe site, try turning off or temporarily disabling your all virus/firewall software when accessing that page. There are so many variables between even two machines that with the same settings they can still behave differently.

Collapse -

by NBP Backup In reply to

My machine allows me to display all of contents of the page. I have set the client machine's Internet setting Ideentical to mine. The client's machine still does not fully display the web site.

Collapse -

by NBP Backup In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

Point value changed by question poster.

Collapse -

by RCOM In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

Delete all cookies and temporary internet files.

Collapse -

by NBP Backup In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by evileyejoe In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

You say it doesn't load fully.... what does it load? like the top half or something?

Collapse -

by NBP Backup In reply to

It doesn't load the buttons and links for some related site on the right hand 1/3 of the page.

Collapse -

by NBP Backup In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

I need this question resolved ASAP.

Collapse -

by NBP Backup In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

Point value changed by question poster.

Collapse -

by WarrTech78 In reply to IE 6.1 Not Loading Proper ...

Can you duplicate the problem with another website?
Is your problem with the Java portion of the website?


I would:
Clear cache and cookies
Check your firewall and make sure your not blocking anything on the site.

Back to Windows Forum
12 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums