Question

Locked

Installing Windows xp pro....it isn't working

By alangs1 ·
Ok so I tried this afternoon to reformat and reinstall xp pro.I placed the CD in the drive and tried to boot from the CD and it would go through asking me if i wanted to install raid drivers then a message about ASR. Then it would go through all the files loading and flashing on the bottom of the screen then it would say Loading windoes and the blue screen error of 0x000007b(0xffff something something something). So I decided to use Gparted to wipe the drive incase there was some virus inhibiting it from setting up propperly. The HD is a Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive. I'm running 8GB of gskill ddr2 ram on a EVGA 123-YW-E175-A1 LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI FTW ATX Intel Motherboard with 2 Gtx 260 video cards. There is currently nothing on the drive and its formatted to NTST. I have reformatted atleast 20 different computers before anyone got any suggestions?

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

I had the same problem

by mamies In reply to Installing Windows xp pro ...

I had the same problem when I was trying to re install XP onto my machine, I tried another XP CD and it fixed my issue.

Collapse -

RE: anyone got any suggestions?

by OH Smeg In reply to Installing Windows xp pro ...

Several here.

Start off with reducing the RAM to 1 Stick if this is a 32 Bit OS and try installing the OS again. Quite often with 32 Bit OS's which can not read more than 3.2 GIG of RAM when they have too much available they see this as an error and fall over.

After you have got the OS installed you can then replace the RAM.

Col

Back to Malware Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums