General discussion

Locked

Mapped Drives in win2K Pro

By Fvillasenor ·
I am running in a NT40 environment.I just upgraded my 98 client to 2K Pro. When My log on script runs my mapped drives are connected but after a few minutes they will display a red X(Disconnection)When I click on the drive I can access the folders within the drive but the X will not go away until I reboot my Workstation.
Has anybody seen this?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Mapped Drives in win2K Pro

by Alpha-Male In reply to Mapped Drives in win2K Pr ...

Sure...what you are seeing is the autodisconnect feature in 2000. Take a look here for information:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q138365&

Hope this helps...

Collapse -

Mapped Drives in win2K Pro

by Fvillasenor In reply to Mapped Drives in win2K Pr ...

I can not get to the web page

Collapse -

Mapped Drives in win2K Pro

by Alpha-Male In reply to Mapped Drives in win2K Pr ...

To get to the website, all you have to do is delete the space in the pasted URL. This happens all the time with URLs here at Tech Republic.

Your other solution would be to go to MS Support at support.microsoft.com and search for the article number: Q138365

Collapse -

by Fvillasenor In reply to Mapped Drives in win2K Pr ...

Poster rated this answer.

Collapse -

by Fvillasenor In reply to Mapped Drives in win2K Pr ...

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums