General discussion

Locked

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

By robin ·
I installed Exchange 5.5 with service pack 4 and Winnt 4.0 with Option Pack 4, with IIS 4.0 and i cant get my Microsoft Web Access to work via internet to login to my emails. The error that i am having is HTTP Login 401-401.1. I look on the Mircosoft Website and the said that i need to Installed IIS 3.0. Is this the only sloution to this problem.

Anticipatory thanks for your kind speedly corporation

Robin

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

by DLe In reply to Microsoft Web Acess for E ...

That information applies only to Exchange version 5.0.

I would look at the IUSR_Servername account (anonymous web user) and make sure that it has Logon Locally access to the IIS server.

Collapse -

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

by robin In reply to Microsoft Web Acess for E ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

by James_Randy In reply to Microsoft Web Acess for E ...

Since you haven't received an acceptable answer in 7 months, perhaps you can now simply upgrade to all the latest versions and updates of all hardware and software, making your original problem a moot point.

Regards,

jr

Collapse -

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

by robin In reply to Microsoft Web Acess for E ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Microsoft Web Acess for Exchange 5.5

by robin In reply to Microsoft Web Acess for E ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to IT Employment Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums