General discussion

  • Creator
    Topic
  • #2092715

    Missing the “Y” and #’s when printing

    Locked

    by lkcarpenter ·

    When printing in Word or Outlook, all of the “Y’s” and some numbers are missing. The OS is windows 98 and the printer is a LJ HP 5si. Have no idea why this is happening. Need help fast. Thanks

All Comments

  • Author
    Replies
    • #3870459

      Missing the “Y” and #’s when printing

      by jaolson40 ·

      In reply to Missing the “Y” and #’s when printing

      Have you tried updating the print driver? The current version for the 5Si is v4.3.2.6, released Sept of 99. This solved a similar problem in Powerpoint for me…

    • #3870452

      Missing the “Y” and #’s when printing

      by shmaltz ·

      In reply to Missing the “Y” and #’s when printing

      You have 2 problems with your printers (one that you posted in a different question).
      Looks like something is wrong with the printer itself not with the configuration.
      Try removing and reinstalling the printer.
      If you are using it over a network see if from the printer its connected to it prints correctly (if its connected locally).
      If its connected with a print server (like jet direct) then remove it from the network and try it on a local computer.
      Also call up HP TechSupport they are very helpfull most of the time.

    • #3869609

      Missing the “Y” and #’s when printing

      by lkcarpenter ·

      In reply to Missing the “Y” and #’s when printing

      This question was closed by the author

Viewing 2 reply threads